Gépjármű klímakompresszorok javítása – országosan

 • GÉPJÁRMŰ klímakompresszorának TELJES KÖRŰ  javítása, új beszerzése

 • Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére. Kérjen ingyenes tanácsadást telefonon!

 • INGYENES oda-vissza szállítás az egész országban! Akár 24 órán belül is érte megyünk…

 • Fél év teljes körű GARANCIA

 • ÁLLAPOTFELMÉRÉS UTÁN – GYORS árajánlat adás

 • 100% elégedettségi garancia és MEGBÍZHATÓSÁG

Mivel foglalkozunk?

Gépjármű klímakompresszorok javítása, új beszerzése

Gépjármű klímakompresszorok felújításának folyamata

 • Hívjon fel minket. Egyeztetjük mire számíthat.

  Telefonszámunk: +3630 146 5704

 • Futárunk elhozza Öntől a meghibásodott alkatrészt.

 • Adunk egy pontos árajánlatot és javítási határidőt!

 • Ön elfogadja – mi megjavítjuk.

 • Visszaszállítjuk a felújított alkatrészt.

 • A számla kérdése. Ha Ön kap számlát, a garanciát biztosan fogja tudni érvényesíteni. Mi csak számlával dolgozunk! Ellentétben más cégek kedvezőbbnek tűnő nettó (valójában fekete) árával szemben. Ha Ön nem kap számlát a munkáról, csak a felújító cég jó szándékában bízhat, hogy valóban tudja-e érvényesíteni a garanciális igényét. (Sajnos hetente jönnek hozzánk ilyen problémával ügyfelek).
 • Vállaljuk személygépkocsi, teherautó, kamion, stb. klímák teljes körű javítását, tisztítását, töltését.

Hívjon minket most!

automotive-air-conditioning-compressor-on-a-white-background-car-parts

Garancia

Mi mindig adunk számlát! Így Ön tudja érvényesíteni – ha szükséges – az fél év garanciát

100% minőség

100% minőségi garancia. A felújítás után, gyakorlatilag olyan lesz mint az új!

Országos futárszolgálat

Egész országra kiterjedő INGYENES beszállítás, INGYENES tanácsadás, INGYENES visszaszállítás. (Csak nálunk!)

Rendeljen ingyenes futárt!

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjen tőlünk ajánlatot, és mi egy órán belül keressük önt hogy egyeztessük a részleteket. Fontos! Amint nálunk van a kiszerelt alkatrész , csak állapotfelmérés után tudunk pontos árajánlatot adni.

Kérjük töltsön ki minden mezőt, mert ezek olyan lényeges információk amelyek nélkül nem tudunk pontos ajánlatot adni!

Gépjármű klímakompresszor javításával

Miről is van szó?

A korszerű gépkocsi klímaberendezésének legérzékenyebb pontja a klímaszivattyú, más néven klímakompresszor. Ez a szerkezeti egység folyamatos munkát végez. Meghibásodása az esetek többségében emberi mulasztás miatt történik. A klímakompresszor működésének alapfeltétele a jó minőségű klímaolaj. Ha az olaj kevés, akkor a mozgó alkatrészeknek nincs elég kenése és elkopnak vagy összesülnek, ha több az olaj akkor a kompresszor folyadékütést kaphat.

Klímakompresszor javítás:

tömszelence csere, tömítés garnitúra csere, szíjtárcsa csapágy csere, kuplung javítás vagy csere, állandó áthajtás javítás, csere, mágnestekercs csere, szabályzószelepek bemérése, cseréje, belső csapágyak cseréje, dugattyúk, támolygó tárcsa csere

Javítás, felújítás:

A lehetséges javítási és felújítási beavatkozások hierarchikus sorozatba rendezhetők. A beavatkozásoknak korlátot szab a személyi biztonság. Általános elvként rögzíthető: hogy, a javítások és felújítások nem eredményezhetik a személyi biztonság csökkenését. Egyes csúcsminőségű gépjárművek garanciális javítási költségeit tartalmazza az eladási ár, alacsonyabb szintű garanciális
javításokat választott szakszervizek végezhetnek. E a beavatkozások tartalmát általában eredeti, bevizsgált és élettartam garantált alkatrészek, részegységek cseréje jelenti. A személyi biztonságot is érintő tényleges javítások és felújítások minősített szakműhelyekben történhetnek. Az anyagi biztonságot és ráfordításokat érintő javítások alkalmas gépparkkal rendelkező szakműhelyekben történhetnek. Végül, kisebb jelentőségű egyszerűbb javítások, házi-barkács módszerekkel is eredményesen elvégezhetők lehetnek.

Lehetséges hibajegyek

 • A klíma kompresszor hibák nehezen diagnosztizálhatóak, de a jó szakember megbirkózik a feladattal és meg tudja állapítani, vajon egyszerű klíma kompresszor javítás, vagy klímakompresszor felújítás a szükséges megoldás.
 • Akár egyszerű klíma kompresszor javítás, akár a bonyolultabb klíma kompresszor felújítása van napirenden, abban szinte biztosak lehetünk, hogy a munka középpontjában a klíma kompresszor áll majd.
 • Több minden szóba jöhet, amikor a meghibásodás kerül szóba, pl. idővel elkophat, elszakadhat a meghajtószíja, tönkre mehet a csatlakozó konzolja.
 • Mindezen túl beragadhatnak a szelepei, megsérülhetnek, zárlatosak lehetnek a vezetékei. A hűtőfolyadék szivárgás, a szolenoid szelepek megolvadása, meghibásodása is vezethet klíma kompresszor hibához.
 • Nemcsak a kellemetlen szag, de a nem megfelelő hőmérséklet is jelezheti, hogy valami nincs rendben. A leggyakoribb az, hogy az elöregedett alkatrészek miatt már nincs megfelelő mennyiségű gáz a klímában, a hűtőközeg hiánya pedig azt eredményezi, hogy a légkondi nem tud kellően hideg levegőt fújni.
 • Bár látatlanban nehéz megtippelni (hiszen egyedi hiba is lehet), a leggyakoribb ok a hangos klímára az elöregedett klímakompresszor. A kompresszor haláltusája szinte mindig úgy történik, hogy egyre hangosabbá válik az alkatrész, míg végül tönkremegy.
 • Szintén jellemző tünet, hogy az alapjárati fordulatszám kissé megemelkedik, hiszen a kompresszor meghajtásáról is gondoskodnia kell a motornak.

Silverstone.hu  Kft.